Automotive

Aluminium er et lett og sterkt materiale, og har enestående egenskaper for energiabsorpsjon. Reduksjon av utslipp er spesielt viktig for bilindustrien. Med ekstruderte aluminiumprofiler kan man produsere lettere biler, med lavere drivstoff-forbruk, og dermed mindre utslipp.

Automotive
Raufoss Aluminium har i mange år levert kvalitetsprodukter til noen av de mest anerkjente og kvalitetsbevisste selskapene i bilindustrien. Vår unike kompetanse, lange erfaring og evne til produktutvikling har gitt oss en god posisjon i markedet.

Vi er også i forkant når det gjelder leveranser til elbilmarkedet, noe som gjenspeiler vår dedikasjon til innovasjon og bærekraft.

Vårt produktutvalg er bredt og tilpasset de spesifikke behovene i bilindustrien. Vi leverer blant annet aluminiumsprofiler til støtfangere, crashboxer og batterikasser til elbiler. I tillegg produserer vi hjuloppheng, braketter og drivstoffmanifolder. Vi leverer også en rekke aluminiumsprofiler til chassis-komponenter, inkludert komponenter til elbiler.

Raufoss Aluminium er sertifisert iht. IATF-16949 for leveranser til automotive-kunder.

Nedlastning

Kontakt oss

Automotive

  • Svein Inge Nerland

    Kundeansvarlig Automotive, Transport og Maritimt

    +47 90 58 98 26

    Send e-post