Bygg og anlegg

Raufoss Aluminium leverer ekstruderte aluminiumprofiler som konstruksjonsmateriale og til andre formål innen bygg og anlegg, dette gir våre kunder effektive og bærekraftige løsninger. Aluminiumprofiler er enkle å vedlikeholde, bestandige, fleksible, lette og estetisk tiltalende.

Bygg
Vårt sortiment inkluderer en rekke aluminiumprofiler tilpasset bygg- og anleggsmarkedet, som vindusrammer, dørkarmer, balkonger og fasadesystemer, vegger og tak-systemer, stillassystemer og stiger.

Aluminiumprofiler er et foretrukket materiale i bygg-industrien av flere grunner. De bidrar til god energieffektivitet i bygninger, og deres høye styrke i forhold til vekt reduserer belastningen på byggets bærende konstruksjon. Aluminiums naturlige bestandighet mot korrosjon sikrer lang levetid, og materialets fleksibilitet gjør det til et naturlig valg blant ingeniører og arkitekter.

Aluminiumprofiler kan anodiseres og lakkeres, noe som gir bedre holdbarhet og korrosjonsbestandighet, samt muliggjør det dekorative. I tillegg kan aluminium resirkuleres 100 %, noe som bidrar til et miljøvennlig livsløp for bygg- og anleggsprosjekter.

Kontakt oss

Bygg og anlegg

  • Anders Jostad

    Kundeansvarlig Energi, Bygg og anlegg og Grossister

    +47 95 96 43 34

    Send e-post