Marin og offshore

Raufoss Aluminium har en lang historie med å levere aluminiumprofiler og produkter til marin og offshore.

Offshore
I dette markedet spiller aluminium en avgjørende rolle. Aluminiumprofiler er essensielle komponenter i konstruksjonen av overbygg, stillaser, trapper, rekkverk og andre viktige strukturer. Dette skyldes aluminiumens mange fordeler innen marin og offshore.

Aluminiums lave egenvekt gjør det til et ideelt materiale for offshore-applikasjoner. Den letter montering, service og reparasjon samtidig som den øker arbeidssikkerhet. Tross sin lette vekt, har aluminium imponerende styrkeegenskaper som gjør det i stand til å motstå ekstreme belastninger og utfordrende miljøforhold som er typiske for offshore-operasjoner. Aluminium er også naturlig motstandsdyktig mot korrosjon, noe som krever minimalt vedlikehold, selv under tøffe offshore-forhold.

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av profiler og produkter til offshore- og marinsektoren. Våre løsninger dekker behovene for offshore plattforminstallasjoner, helidekk, fleksible bruer for offshore rigger, skip og konstruksjoner, samt cruise skip, inkludert interiør og balkonger.

Raufoss Aluminium er kjent for pålitelige, holdbare og kvalitetssikre produkter. Vi er dedikerte til å møte de unike kravene til våre kunder i marin- og offshore-industrien og tilby skreddersydde løsninger som oppfyller de høyeste standarder for ytelse og pålitelighet.

Kontakt oss i dag for å utforske hvordan våre aluminiumprofiler og produkter kan styrke og forbedre dine marine og offshore prosjekter. Vi ser frem til samarbeidet og til å levere produkter som oppfyller dine behov og forventninger.

Kontakt oss

Marin og offshore

  • Svein Inge Nerland

    Kundeansvarlig Automotive, Transport og Maritimt

    +47 90 58 98 26

    Send e-post