Bærekraftige aluminiumprofiler

I Raufoss Aluminium er vi opptatt av bærekraft gjennom hele vår verdikjede, fra utvinningen av råvarer til fremstilling av ferdige produkter. Vi benytter aluminiumbolt fremstilt i vårt nære miljø i Norge, hvor vi har verdens reneste energi.

Aluminiumsprofiler

Vår produksjon basert på  100 % ren energi, sikrer at vi har et av bransjens laveste CO2 avtrykk. Dette er godt dokumentert i våre EPDer.

Aluminium blir ofte omtalt som det grønne metall. Som materiale gir aluminium unike forutsetninger for å skape miljøvennlige produktløsninger.

Aluminium kan gi redusert vekt og energiforbruk, og produktet har unike egenskaper som ofte gir reduserte vedlikeholdskostnader og økt holdbarhet. Vi pleier å si at det ikke er mye som kan erstatte aluminium, men aluminium kan erstatte det meste.

Hos Raufoss Aluminium jobber vi kontinuerlig med å forbedre produksjonsprosessen. Vi er ISO-14001 sertifisert, og våre medarbeidere jobber hver dag med å finne nye løsninger som kan bidra til redusert forbruk av bl.a. energi, olje og plast. Vi vil gjøre vår del for å redusere vår virkning på miljøet.

Våre anlegg for overflatebehandling er i umiddelbar nærhet til pressverket, noe som gir enkle logistikkløsninger og begrenser bruken av godstransport på vei.

Raufoss Aluminium - sammen med våre partnere for en bærekraftig fremtid!

Kontakt oss

 • Svein Inge Nerland

  Kundeansvarlig Automotive, Transport og Maritimt

  +47 90 58 98 26

  Send e-post

 • Anders Jostad

  Kundeansvarlig Energi, Bygg og anlegg og Grossister

  +47 95 96 43 34

  Send e-post