Bærekraftige aluminiumprofiler

I Raufoss Aluminium er vi opptatt av et bærekraftig helhetssyn som strekker seg helt fra utvinningen av råvarer, til fremstilling av ferdige produkter. Vi handler kortreist aluminiumbolt, fremstilt i Norge, hvor vi har verdens reneste energi.

Aluminiumsprofiler
Vår egen produksjon gjøres også på ren energi, noe som sikrer at vi har et av bransjens laveste CO2 avtrykk. Dette er godt dokumentert i våre EPDer.

Aluminium blir kalt det grønne metall. Som materiale gir aluminium unike forutsetninger for å skape miljøvennlige produktløsninger.

Aluminium kan gi redusert vekt og energiforbruk, og produktet har unike egenskaper som ofte gir reduserte vedlikeholdskostnader og økt holdbarhet. Vi pleier å si at det ikke er mye som kan erstatte aluminium, men aluminium kan erstatte det meste.

Hos Raufoss Aluminium jobber vi kontinuerlig med å forbedre produksjonsprosessen. Vi er ISO-14001 sertifisert, og våre medarbeidere jobber hver dag med å finne nye løsninger som kan bidra til redusert forbruk av bl.a. energi, olje og plast. Vi ser at verden rundt oss er i forandring, og vil gjøre vår del for å redusere vår innvirkning på miljøet.

Våre anlegg for overflatebehandling er i umiddelbar nærhet til pressverket, noe som gir enkle logistikkløsninger og begrenser bruken av godstransport på vei.

Raufoss Aluminium - sammen med våre partnere for en bærekraftig fremtid!

Kontakt oss

 • Svein Inge Nerland

  Kundeansvarlig Automotive, Transport og Maritimt

  +47 90 58 98 26

  Send e-post

 • Anders Jostad

  Kundeansvarlig Energi, Bygg og anlegg og Grossister

  +47 95 96 43 34

  Send e-post